Να στείλετε μήνυμα
CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.
Ταχυδρομείο: fbwlau@cnrunlai.com Τηλ.: 0086--13775108023
σπίτι >
CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

Co. διεθνούς εμπορίου Liangru Changzhou, ΕΠΕ

     

Τίμια Win-win επιχείρηση αμοιβαίων οφελών προμηθευτών

  • Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής , Εταιρεία Εμπορίας
Αριθ. των υπαλλήλων: 8~15
Ετήσια πωλήσεις: 3000000-4000000
Έτος που καθιερώνεται: 2008
PC εξαγωγής: 90% - 100%
Εισαγωγή

Η Co. ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΕΜΠΟΡΊΟΥ CHANGZHOU LIANGRU, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Changzhou, κοντά στη Σαγγάη, Κίνα. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται να αναπτυχθεί, κατασκευάζει και εμπορεύεται όλα τα είδη ανταλλακτικών για τα machineries εκτύπωσης και βαφής και λήξης. Όπως η περιστροφική οθόνη, συνδετήρας υφασμάτων, αλυσίδες, κάτοχοι καρφιτσών, pinplates, η λίπανση των ραγών, ράγα οδηγών επιβιβάζεται για τις μηχανές stenter machines.mercerizing, τις μηχανές ταπήτων, ager τις μηχανές, και όλα τις μεταλλουργικές ξύστρες και τα υποστηρίγματα μεταλλουργικών ξυστρών/πλαίσιο για τις επίπεδες μηχανές εκτύπωσης οθόνης, και endrings για τις περιστροφικές μηχανές εκτύπωσης.
Έχουμε μια ισχυρή ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής και εκτενείς ικανότητες κατασκευής και ακολουθούμε αυστηρά τα καλύτερα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης και παράγουμε τα καλύτερα ποιοτικά ανταλλακτικά για τους πελάτες μας. Έχουμε τις πλήρεις προδιαγραφές και περισσότερο από τις εκατοντάδες των προϊόντων για να φιλοξενήσουμε τους πελάτες για τις ευρείες επιλογές τους. Αυτήν την περίοδο τα ανταλλακτικά μας εξάγονται σε περισσότερες από σαράντα χώρες και περιοχές. Για το συνδετήρα και την αλυσίδα είμαστε η πιό τεχνικά ικανή επιχείρηση και είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Κίνα. Η ποιότητα ανταλλακτικών μας ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών μας. Όλοι οι ξένοι πελάτες είναι θερμά ευπρόσδεκτοι να συζητήσουν την επιχείρηση με μας, πρέπει να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία, την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή, και η ελπίδα μπορούμε να κάνουμε win-win businss.we θεωρεί θα έχουμε την καλή συνεργασία κάτω από την τέλεια υπηρεσία μας.

 

Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Είμαστε ο κύριος κατασκευαστής για τα ακόλουθα προϊόντα στην Κίνα.
. περιστροφικές οθόνες 1 για την υφαντική εκτύπωση, γαλάκτωμα φωτογραφιών, οθόνες πολυεστέρα
και άλλα ανταλλακτικά για τις μηχανές υφαντικής εκτύπωσης και λήξης. Η περιστροφική οθόνη μας μην σπασμένος, η ποιότητά μας για τις περιστροφικές οθόνες είναι αριθμός 1 στην Κίνα όπως ο τεχνικός και οι μηχανικοί μας εκπαιδεύονται από τους τεχνικούς πελαργών, αλλά η τιμή είναι πολύ πολύ ανταγωνιστική. έτσι δεν ανησυχείτε για το μας
ποιότητα.
2. ανταλλακτικά για τις μηχανές stenter και τη μηχανή συμπιεστών. Artos, Bruckner, μπαμπκοκ,
Monforts, Famatex, Victex, Megatex, Samil, IL ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΈΤΑΙ, EHWHA, HIRANO, ..... και ούτω καθεξής έχουμε την πολύ καλή ποιότητα και μπορούμε competite με τα xty προϊόντα, αλλά η τιμή είναι ανταγωνιστικότερη από xty.

Εξυπηρετήστε τη χώρα από τη βιομηχανία, εθνική αναζωογόνηση, ισχυρό εθνικό Self-respect, σταθερή βελτίωση, πρώτης τάξεως ταλέντο

Όλοι οι ξένοι πελάτες είναι θερμά ευπρόσδεκτοι να συζητήσουν την επιχείρηση με μας, πρέπει να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία, την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή, και την ελπίδα που μπορούμε να κάνουμε Win-Win επιχειρήσεις.

 

 

Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιστορία

Η Co. ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΕΜΠΟΡΊΟΥ CHANGZHOU LIANGRU, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Changzhou, κοντά στη Σαγγάη, Κίνα. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται να αναπτυχθεί, κατασκευάζει και εμπορεύεται όλα τα είδη ανταλλακτικών για τη βαφή και τελειώνει τα machineries. Όπως ο συνδετήρας υφασμάτων, αλυσίδες, κάτοχοι καρφιτσών, pinplates, η λίπανση των ραγών, ράγα οδηγών επιβιβάζεται για τις μηχανές stenter machines.mercerizing, τις μηχανές ταπήτων, ager τις μηχανές, και όλα τις μεταλλουργικές ξύστρες και τα υποστηρίγματα μεταλλουργικών ξυστρών/πλαίσιο για τις επίπεδες μηχανές εκτύπωσης οθόνης, και endrings για τις περιστροφικές μηχανές εκτύπωσης.

Έχουμε μια ισχυρή ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής και εκτενείς ικανότητες κατασκευής και ακολουθούμε αυστηρά τα καλύτερα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης και παράγουμε τα καλύτερα ποιοτικά ανταλλακτικά για τους πελάτες μας. Έχουμε τις πλήρεις προδιαγραφές και περισσότερο από τις εκατοντάδες των προϊόντων για να φιλοξενήσουμε τους πελάτες για τις ευρείες επιλογές τους. Αυτήν την περίοδο τα ανταλλακτικά μας εξάγονται σε περισσότερες από σαράντα χώρες και περιοχές. Για το συνδετήρα και την αλυσίδα είμαστε η πιό τεχνικά ικανή επιχείρηση και είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Κίνα. Η ποιότητα ανταλλακτικών μας ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών μας. Όλοι οι ξένοι πελάτες είναι θερμά ευπρόσδεκτοι να συζητήσουν την επιχείρηση με μας, πρέπει να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία, την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή, και η ελπίδα μπορούμε να κάνουμε win-win businss.we θεωρεί θα έχουμε την καλή συνεργασία κάτω από την τέλεια υπηρεσία μας.

 

Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Περίπου εμείς:

Η διεθνής Co. liangru Changzhou, ΕΠΕ ειδικεύεται παράγοντας τις περιστροφικά οθόνες και τα ανταλλακτικά εκτύπωσης για τις foraty μηχανές εκτύπωσης. Μετά από αρκετά έτη που αναπτύσσονται, η περιστροφική ικανότητα παραγωγής reachs 400,000pcs οθονών μας ανά year.mesh από 25to 195mesh, επαναλαμβάνει από 6401018mm, μήκος από 6401018mm, μήκος από το 1410-3500, επιπλέον, εμείς μπορεί να παραγάγει τις οθόνες τοίχων peaper και όλες οι οθόνες μας εξάγονται στην Τουρκία, την Ινδονησία, τη Βραζιλία, τις ευρωπαϊκές και τις αμερικανικές χώρες και περιοχές του Πακιστάν και. Επιμένουμε στην τεχνολογία, όλο αυτό κάνει τις ποιοτικές στάσεις οθονών μας έξω μεταξύ των ανταγωνιστών στην Κίνα.

Και για τα άλλα ανταλλακτικά μας για την περιστροφική μηχανή εκτύπωσης, έχουμε επίσης compelete specificaitons και καλύτερη σταθερή ποιότητα. έχουμε περισσότερο από τις εκατοντάδες των επιλογών πελατών ανταλλακτικών fot, όπως το θετικό και αρνητικό τσοκ, μαγνητικές ράβδοι printign, αντλίες χρώματος, περιστροφικό κεφάλι και ούτω καθεξής. Όλα αυτά τα προϊόντα πωλούνται καλά παντού στη λέξη. Όλοι οι ξένοι πελάτες είναι θερμά ευπρόσδεκτοι να συζητήσουν την επιχείρηση με μας, πρέπει να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε το καλύτερο servoce, την καλύτερη καλύτερη τιμή ποιοτικής ANN, και την ελπίδα που μπορούμε να κάνουμε Win-Win επιχειρήσεις.

 

Τμήματα επιχείρησης:

· Τμήμα πωλήσεων

· Τμήμα σχεδίου

· Τμήμα Puchasing

· Τμήμα παραγωγής

 

Κίνα CHANGZHOU LIANGRU INTERNATIONAL TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

0086--13775108023
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ: RM 1609-1611, NO.8 BLDG, ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ HUADONG ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ, ΜΈΣΟΣ ΔΡΌΜΟΣ NO.29 XIACHENG, HUTANG, CHANGZHOU, JIANGSU 213161 ΚΊΝΑ
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε